top of page

               Glamping

IMG_5212.jpeg

Välkomna att checka in i vårt glamping tält som ligger precis vid vattnet. Ni kan ligga i sängen och se ut över vattnet. Området ligger i anslutning till campingen men på en lite mer avskild udde. Det finns även en bastu bredvid som är öppen mot en mindre avgift på Lördagar kl. 9-21

IMG_5313_edited.jpg

Glamping tältet har sköna sängar med en dubbelsäng samt en säng på 120 cm. Passar perfekt för er två eller om ni har med er två barn. Det ingår täcken och sänglinne som står färdig bäddat när ni kommer.

Det finns ett kylskåp, vattenkokare, kaffepress, porslin, glas och bestick för att göra er egna frukost. Vill ni använda en kokplatta finns detta att låna på campingen. Vill ni hellre sitta ner och bli serverad mat har vi olika rätter och bakverk i Cafét. Det finns även lite mer snabb mat i vår foodtruck på området, när den är öppen. Tältet har även ett litet element att sätta på om det blir kallt eller en fläkt om värmen ligger på.

Tältet har ingen egen dusch eller toalett utan dessa faciliteter finns på campingen. Dusch poletter köpes i receptionen. Det finns även en tvättstuga.

En lanthandel finns bredvid campingen, Nössemarks Lanthandel

Priset för tältet är 1500 kr per natt. Incheckning kl.15 och utcheck kl.12. (flexibelt)
 
Vill ni boka så maila till
maria_ingeborg@
hotmail.com

bottom of page